2018.05.16. - Tatabányai Erkel Ferenc AMI

Title
Tartalomhoz ugrás

2018.05.16.

Sikereink > 2018
A Tatabányai Erkel Ferenc Zeneiskola bekerült az EMMI által támogatott Országos Művészetpedagógiai Értéktár I. kötetébe. Az erről szóló Oklevelet és kötetet Ember Csaba, az MZMSZ elnöke adta át Budapesten az intézmény vezetőjének. Köszönöm az Erkel Ferenc Zeneiskola valamennyi munkatársának a szép elismerést. Az Értéktár kötettel egyidejűleg került kiadásra a zenepedagógia területén megvalósult "Jó gyakorlatokat" bemutató kiadvány is, ahol Laskay Zsoltné tanszakvezető hegedű tanárunk a Kovács módszer hegedűtanításban alkalmazott tapasztalatairól ír. Gratulálunk!
"Tisztelt Érintettek, Kedves Tanulók, Kedves Szülők!

Értesítjük  Önöket, hogy Intézményünk az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR)  szabályainak megfelelően adatvédelmi tisztviselővel rendelkezik.
Kérjük  Önöket, hogy amennyiben az Önök, vagy gyermekeik személyes adataival,  azok kezelésével, tárolásával, továbbításával kapcsolatosan kérdésük,  észrevételük, vagy panaszuk merülne fel, úgy azt szíveskedjenek a  tisztviselő alábbi elérhetőségeinek valamelyikén lehetőség szerint  közvetlenül felé jelezni. Az adatvédelmi tisztviselő minden megkeresésre  reagálni fog.
Intézményünk adatvédelmi tisztviselője:

              Dr. Lórodi László
    Reé Consulting Nonprofit Kft.
8000 Székesfehérvár, Várkörút 4. II/26.  
    email: dpo@reeconsulting.eu "

Vissza a tartalomhoz