Vokális - Tatabányai Erkel Ferenc AMI

Title
Tartalomhoz ugrás

Vokális

Iskolánkról > Tanszakok
Vokális tanszak tantárgya: magánének
 
A klasszikus magánének tanszak munkáját egy szakképzett pedagógus látja el. A tanszakot többéves szüneteltetés után 2015-től újra elindítottuk, mely azóta is nagyon népszerű a gimnazista és a felnőtt korosztály körében. A tanszak újjászervezését követően több alkalommal szerepeltek iskolánk által szervezett programokon (Őszi Kortársművészeti napok, házi zenei verseny, kiállítás megnyitók) Versenyeredményekkel is büszkélkedhetünk, 2017-ben egyik növendékünk eljutott az V. Gregor József ének versenyre, ahol méltón képviselte iskolánkat. A középiskolás korosztálynak rendezett Helikon Zenei versenyen több alkalommal képviseltette magát a magánének tanszak.
 

"Tisztelt Érintettek, Kedves Tanulók, Kedves Szülők!

Értesítjük  Önöket, hogy Intézményünk az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR)  szabályainak megfelelően adatvédelmi tisztviselővel rendelkezik.
Kérjük  Önöket, hogy amennyiben az Önök, vagy gyermekeik személyes adataival,  azok kezelésével, tárolásával, továbbításával kapcsolatosan kérdésük,  észrevételük, vagy panaszuk merülne fel, úgy azt szíveskedjenek a  tisztviselő alábbi elérhetőségeinek valamelyikén lehetőség szerint  közvetlenül felé jelezni. Az adatvédelmi tisztviselő minden megkeresésre  reagálni fog.
Intézményünk adatvédelmi tisztviselője:

              Dr. Lórodi László
    Reé Consulting Nonprofit Kft.
8000 Székesfehérvár, Várkörút 4. II/26.  
    email: dpo@reeconsulting.eu "

Vissza a tartalomhoz