2018.06.07. - Tatabányai Erkel Ferenc AMI

Title
Tartalomhoz ugrás

2018.06.07.

Sikereink > 2018
GRATULÁLUNK!
Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata 2018. június 7-én köszöntötte és jutalmazta az ebben a tanévben rendezett országos, regionális versenyek győzteseit. Szívből gratulálunk az Erkel Ferenc Zeneiskola diákjainak és felkészítő tanáraiknak: Vig Hedvig oboa szakos diákunknak, tanára Varga Eszter, Tóth Fanni fuvolista szakos tanulónknak, tanára Pereszlényiné Kovács Judit és Vida-Kun Gábor gordonka szakos diákunknak, tanára Weisz Péter. Köszönet illeti a zongora kísérőket is, Kiss Szilviát, Somorjai Ildikót és Ocskai Gabriellát is!
"Tisztelt Érintettek, Kedves Tanulók, Kedves Szülők!

Értesítjük  Önöket, hogy Intézményünk az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR)  szabályainak megfelelően adatvédelmi tisztviselővel rendelkezik.
Kérjük  Önöket, hogy amennyiben az Önök, vagy gyermekeik személyes adataival,  azok kezelésével, tárolásával, továbbításával kapcsolatosan kérdésük,  észrevételük, vagy panaszuk merülne fel, úgy azt szíveskedjenek a  tisztviselő alábbi elérhetőségeinek valamelyikén lehetőség szerint  közvetlenül felé jelezni. Az adatvédelmi tisztviselő minden megkeresésre  reagálni fog.
Intézményünk adatvédelmi tisztviselője:

              Dr. Lórodi László
    Reé Consulting Nonprofit Kft.
8000 Székesfehérvár, Várkörút 4. II/26.  
    email: dpo@reeconsulting.eu "

Vissza a tartalomhoz