Népzene - Tatabányai Erkel Ferenc AMI

Title
Tartalomhoz ugrás

Népzene

Iskolánkról > Tanszakok
Népzene tanszak tantárgya: népi ének
 
A népi ének tantárgy a 2008/2009 tanévtől van jelen intézményünkben. Hét éve helyettesítéssel oldjuk meg a növendékek népi ének oktatását. Ennek ellenére az elmúlt években szép sikereket értek el diákjaink helyi, megyei és országos népdaléneklési versenyeken. Kiemelkedő siker volt két ízben, (2016, 2017) a Televíziós Fölszállott a Páva tehetségkutató versenyen való részvételük. Ezeken a megmérettetéseken az Erkel Ferenc Zeneiskola és a városban működő hagyományőrző Forgórózsa Népművészeti Központ fiataljai közös népdalkört alkotva léptek színpadra Tatabánya város hírnevét is öregbítve.
 

 
"Tisztelt Érintettek, Kedves Tanulók, Kedves Szülők!

Értesítjük  Önöket, hogy Intézményünk az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR)  szabályainak megfelelően adatvédelmi tisztviselővel rendelkezik.
Kérjük  Önöket, hogy amennyiben az Önök, vagy gyermekeik személyes adataival,  azok kezelésével, tárolásával, továbbításával kapcsolatosan kérdésük,  észrevételük, vagy panaszuk merülne fel, úgy azt szíveskedjenek a  tisztviselő alábbi elérhetőségeinek valamelyikén lehetőség szerint  közvetlenül felé jelezni. Az adatvédelmi tisztviselő minden megkeresésre  reagálni fog.
Intézményünk adatvédelmi tisztviselője:

              Dr. Lórodi László
    Reé Consulting Nonprofit Kft.
8000 Székesfehérvár, Várkörút 4. II/26.  
    email: dpo@reeconsulting.eu "

Vissza a tartalomhoz