Felhívás - Tatabányai Erkel Ferenc AMI

Title
Tartalomhoz ugrás

Felhívás

Alapítvány
Tisztelt szülők!

Az idei évben is rendelkezhetnek a személyi jövedelemadójuk 1 %-ának felajánlásáról.
A tatabányai Erkel Ferenc Zeneiskola Harmónia alapítványa köszönettel venné, ha ily módon támogatnák az iskola alapítványát.
A befolyt pénzösszegből szeretnénk finanszírozni a hangszerek folyamatos javítását, illetve vásárlását, a zenei rendezvények (versenyek, fesztiválok) nevezési, utazási költségeit, az iskolánk által szervezett programok (Zenebarátkör koncertsorozata, házi versenyek) lebonyolításának kiadásait.
Továbbá szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik az elmúlt esztendőkban támogatták alapítványunkat, hogy ezáltal teremtsünk jobb feltételeket növendékeink - az Önök gyermekei - számára.
Kérjük, hogy felajánlásukkal támogassák elképzeléseinket.
Adószám: 18600148-1-11

Köszönettel:

Az iskola vezetése                                                                                                Kuratórium elnöksége
"Tisztelt Érintettek, Kedves Tanulók, Kedves Szülők!

Értesítjük  Önöket, hogy Intézményünk az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR)  szabályainak megfelelően adatvédelmi tisztviselővel rendelkezik.
Kérjük  Önöket, hogy amennyiben az Önök, vagy gyermekeik személyes adataival,  azok kezelésével, tárolásával, továbbításával kapcsolatosan kérdésük,  észrevételük, vagy panaszuk merülne fel, úgy azt szíveskedjenek a  tisztviselő alábbi elérhetőségeinek valamelyikén lehetőség szerint  közvetlenül felé jelezni. Az adatvédelmi tisztviselő minden megkeresésre  reagálni fog.
Intézményünk adatvédelmi tisztviselője:

              Dr. Lórodi László
    Reé Consulting Nonprofit Kft.
8000 Székesfehérvár, Várkörút 4. II/26.  
    email: dpo@reeconsulting.eu "

Vissza a tartalomhoz