Elektroakusztikus - Tatabányai Erkel Ferenc AMI

Title
Tartalomhoz ugrás

Elektroakusztikus

Iskolánkról > Tanszakok
Elektroakusztikus tanszak tantárgya: szintetizátor
 
A szintetizátor tárgyat két szakképzett kolléga tanítja.
 
A szintetizátor nagyon népszerű a fiatalok körében, hiszen a hangszer adottságaiból adódóan egyszerre több hangszer színe is megszólaltatható különböző ritmuskíséretekkel, de akár egy szimfonikus zenekar hangzását is előcsalogatják a leendő zenészek a hangszerből. A tanszak tanárai a tanterv figyelembe vételével színes tananyagot állítanak össze növendékeiknek a klasszikus zenei átiratokon keresztül a filmzenéken, musicaleken át, a rock zenéig. Tanulóink rendszeresen színesítik iskolánk hangversenyeit játékukkal, valamint a városi és környező települések ünnepségeire is meghívást kapnak. Nagyszabású ünnepi rendezvényeinkhez zenei alapok készítését is örömmel vállalják a tanszak tanárai. A korábbi években több megyei és országos szintetizátorversenyt rendezett intézményünk, Laskay Zsolt szakmai irányításával, melyeken több növendékünk is kiváló minősítésekkel büszkélkedhetett.


"Tisztelt Érintettek, Kedves Tanulók, Kedves Szülők!

Értesítjük  Önöket, hogy Intézményünk az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR)  szabályainak megfelelően adatvédelmi tisztviselővel rendelkezik.
Kérjük  Önöket, hogy amennyiben az Önök, vagy gyermekeik személyes adataival,  azok kezelésével, tárolásával, továbbításával kapcsolatosan kérdésük,  észrevételük, vagy panaszuk merülne fel, úgy azt szíveskedjenek a  tisztviselő alábbi elérhetőségeinek valamelyikén lehetőség szerint  közvetlenül felé jelezni. Az adatvédelmi tisztviselő minden megkeresésre  reagálni fog.
Intézményünk adatvédelmi tisztviselője:

              Dr. Lórodi László
    Reé Consulting Nonprofit Kft.
8000 Székesfehérvár, Várkörút 4. II/26.  
    email: dpo@reeconsulting.eu "

Vissza a tartalomhoz