Kötelező - Tatabányai Erkel Ferenc AMI

Title
Tartalomhoz ugrás

Kötelező

Iskolánkról > Tanszakok
Kötelezően választható tantárgyak
 
A kamarazene, zenekar a kötelező szolfézs tárgy befejezése után válaszható a hangszeres tanulmányok mellett. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden tanszakon oktassanak a kollégák kamarazenét, hogy a kezdő növendékek is megtapasztalhassák a közös muzsikálás örömét. A zenekari tevékenységet 3. 4. évfolyamtól javasoljuk, amikor a gyermek biztosabb hangszerkezeléssel, hangszertudással rendelkezik. A növendékek játszhatnak vonószenekarban, fúvószenekarban, harmonika zenekarban, fuvolazenekarban és gitárzenekarban. Hisszük és valljuk, hogy a közös zenélésnek közösségépítő és személyiségformáló ereje van. Továbbá az együttműködés képességére is neveljük a tanulókat, mint pl. a: közös munka, alkalmazkodás, irányíthatóság, tolerancia, kommunikációs készség,  azon viselkedési formák tanulása, amely alapján konstruktívan be tudnak  illeszkedni és aktívan részt tudnak venni a társas zenélésben.
 

 
"Tisztelt Érintettek, Kedves Tanulók, Kedves Szülők!

Értesítjük  Önöket, hogy Intézményünk az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR)  szabályainak megfelelően adatvédelmi tisztviselővel rendelkezik.
Kérjük  Önöket, hogy amennyiben az Önök, vagy gyermekeik személyes adataival,  azok kezelésével, tárolásával, továbbításával kapcsolatosan kérdésük,  észrevételük, vagy panaszuk merülne fel, úgy azt szíveskedjenek a  tisztviselő alábbi elérhetőségeinek valamelyikén lehetőség szerint  közvetlenül felé jelezni. Az adatvédelmi tisztviselő minden megkeresésre  reagálni fog.
Intézményünk adatvédelmi tisztviselője:

              Dr. Lórodi László
    Reé Consulting Nonprofit Kft.
8000 Székesfehérvár, Várkörút 4. II/26.  
    email: dpo@reeconsulting.eu "

Vissza a tartalomhoz