Táncművészet - Tatabányai Erkel Ferenc AMI

Title
Tartalomhoz ugrás

Táncművészet

Iskolánkról > Tanszakok
Táncművészeti ág: Néptánc tanszak
 
A társművészetek közül a néptánc tanítását vállalta fel intézményünk a 2004/2005 tanévtől. Két néptánc pedagógus irányításával, a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában, a Sárberki Általános Iskolában és 2006–tól a Kodály Zoltán Általános Iskolában működött a néptáncos gyermekek oktatása. Színvonalas műsorokkal gazdagították zeneiskolánk rendezvényeit.(Tavaszi Művészeti Fesztivál megnyitó, Karácsonyi műsor, Alapítványi Bál, Alma koncert, Kodály művészeti bemutató). Minden év tavaszán, Néptánc Gálán mutatták be az adott évben tanult táncokat, új koreográfiákat a tagozatok csoportjai. Kezdetben a Puskin Művelődési Ház adott otthont a néptánc bemutatóknak, de a résztvevők és a közönség nagy létszáma miatt kicsinek bizonyult a ház. A további fellépéseket a volt Közművelődés Házában, mai nevén a Vértes Agorájában bonyolítottuk le, mely teltházas volt minden alkalommal. A 2018/19 tanévtől a Sárberki telephelyünkön folyik a néptánc oktatása, ahol a legtehetségesebb táncosaink nívó csoportokban fejlődhetnek tovább, gyarapíthatják tánctudásukat.
 

"Tisztelt Érintettek, Kedves Tanulók, Kedves Szülők!

Értesítjük  Önöket, hogy Intézményünk az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR)  szabályainak megfelelően adatvédelmi tisztviselővel rendelkezik.
Kérjük  Önöket, hogy amennyiben az Önök, vagy gyermekeik személyes adataival,  azok kezelésével, tárolásával, továbbításával kapcsolatosan kérdésük,  észrevételük, vagy panaszuk merülne fel, úgy azt szíveskedjenek a  tisztviselő alábbi elérhetőségeinek valamelyikén lehetőség szerint  közvetlenül felé jelezni. Az adatvédelmi tisztviselő minden megkeresésre  reagálni fog.
Intézményünk adatvédelmi tisztviselője:

              Dr. Lórodi László
    Reé Consulting Nonprofit Kft.
8000 Székesfehérvár, Várkörút 4. II/26.  
    email: dpo@reeconsulting.eu "

Vissza a tartalomhoz